rits 750.png

Algemene Voorwaarden Naailessen

 

1. Locatie

De naailessen van Atelier-Arita worden gegeven op het volgende adres:
Klarissenstraat 126

3813 CH Amersfoort

 

2. Starten met het volgen van naailes

Via de mail, de website of de telefoon kun je je als cursist opgeven voor naailes bij Atelier-Arita. Dit is voor een vaste dag en tijd en maandelijks instromen is mogelijk. De lessen worden wekelijks gegeven en bij de donderdagavond groep zijn de lessen om de week.

Bij het starten met naailes wordt één maand extra lesgeld betaald als borg. Met de borg is de opzegtermijn betaald.

 

3. Betalen van lesgeld

Het lesgeld moet voor de start van de nieuwe maand betaald zijn. Voor de donderdagavondgroep is dit voor iedere oneven maand: september, november, januari, maart en mei. Het is ook mogelijk om meerdere maanden vooruit te betalen.

In de zomermaanden juli en augustus wordt er geen les gegeven en dan hoeft er ook geen lesgeld te worden betaald.

 

4. Aantal lessen

Een heel seizoen loopt van 1 september tot 1 juli. In deze 10 maanden worden 36 lessen gegeven bij wekelijkse naailessen. Bij de donderdagavondgroep, waarbij de lessen om de week worden gegeven, zijn dit 18 lessen in een heel seizoen. In de vakanties is er geen les. Iedere cursist ontvangt een kalender waarop te zien is wanneer er les gegeven wordt en wanneer er geen les is vanwege vakantie.

 

5. Afmelden en inhalen

Heb je uiterlijk voor 16.00 uur aangegeven dat je niet kunt komen, dan kun je via het inhaalsysteem kijken of er inhaalmogelijkheden zijn bij een van de andere groepen. Het inhalen van lessen is mogelijk tot aan het einde van de opzegtermijn.

Zodra bekend is dat een naailes niet gevolgd kan worden, heeft het de voorkeur om dit zo snel mogelijk te noteren op het inhaalbord, zodat een ander dan een inhaalmogelijkheid heeft.

Ben je een keer verhinderd, dan geeft dit geen recht op inhalen van deze les of restitutie van het lesgeld.

 

6. Beëindigen van het volgen van naailes

Het opzeggen van de naailessen geef je aan vóór het ingaan van de nieuwe kalendermaand. De opzegtermijn gaat de eerstvolgende kalendermaand in.

Bij de donderdagavond groep geef je het aan voor één van de oneven maanden: september, november, januari, maart of mei. Dan start de opzegtermijn van twee kalendermaanden.

De opzegtermijn hoeft niet betaald te worden, want die is al betaald met de borg.

 

7. Aansprakelijkheid

Het is mogelijk om een eigen naaimachine mee te nemen naar de naailes. Zowel vervoer als gebruik van de eigen naaimachine is op eigen risico.

Atelier-Arita is niet aansprakelijk voor lichamelijke en/of materiële schade als gevolg van het gebruik van middelen en/of de accommodatie, die door Atelier-Arita ter beschikking wordt gesteld, tijdens het volgen van de naailessen.

Schade door toedoen van cursist aan eigendommen van Atelier-Arita of de accommodatie, kan op de cursist verhaald worden.

 

 

Voor meer informatie kun je contact met me opnemen.